Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Hej

I er jo allerede bekendt med, at regeringen har forlænget de seneste restriktioner på træning indendørs inklusiv svømning, men alligevel så skal jeg nævne, at vores svømning først bliver genoptaget d. 8. februar, hvis smittetal og øvrige procenter ellers makker ret. Hvis vi får lov til at svømme igen, så tror jeg, at vi i første omgang vender tilbage til ordningen før jul med tilmelding til hver træning. Lad os håbe det bedste.

Det gode er, at I jo sagtens selv kan finde ind i bobler af 5 personer og få trænet sammen udendørs. Det er sjovere, når man er flere sammen selv i en individuel sport. Tak til Mats og Bent for løbeinitiativet og til Susanne og Tina, der underholder med åbenvand. Jeg har netop deltaget i online overdommerseminar i Triatlon Danmark, hvor stævneplanen for 2021 blev fremlagt. Der er i 2021 over 50 planlagte afdelinger; nogle samme dag til samme stævne; ikke alle er offentliggjort endnu, da enkelte tilladelser og tilskud mangler. Der er lejligheder nok til at lufte klubtøjet i 2021.

En af mine opgaver i januar og februar er at komme på tværs - I skal vide, at klubben har brug for 3 nye medlemmer i ledelsen. Ledelsen af klubben skal primært i den kommende periode finde medlemmer, der kan varetage opgaverne, som skal løses for, at klubben kan fungere. Det ville være lækkert, hvis vi kunne afslutte denne bølge af restriktioner med f.eks. en indkøbsaften i Intersport. Jeg har lavet en jobbeskrivelse til netop "arrangere indkøbsaften hos tøjsponsor". Det er 5 til 7 timers arbejde for 1-3 personer. I får chancen for at prioritere varerne, som I mener, skal have det højeste tilskud.  I kan klikke jer frem til jobskrivelsen her.

Vi ses forhåbentlig snart derude

Kurt 

Formand for multiatleterne.