Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Vi skruer et program sammen til jer i introforløbet efter konceptet

Lørdag #1 kl. 10.00 mødested Maritimt Center

Get together, hvor vi præsentere os selv og hvad vi skal lave de næste 6 lørdage. Denne lørdag har vi fokus på løb; både teknik og praksis. Der er mulighed for omklædning i Maritimt Center

Lørdag #2 kl. 10.00 mødested Maritimt Center

Fokus på cykling; både teknik og praksis. Hvis du mangler en cykel, så låner vi os frem til en cykel.

Lørdag #3 kl. 10.00 mødested Maritimt Center

Skiftetræning, som er den fjerde disciplin i triatlon. Vi har fokus på skiftet fra svømning til cykling og fra cykling til løb. Vi kombinerer det hele med krydstræning, hvor vi flere omgange skifter mellem cykling og løb. Igen - hvis du mangler en cykel, så låner vi en cykel til dig.

Lørdag #4 kl. 11.00 mødested Svømmehallen på Vitaskolen

Fokus på svømning, hvor triatlon adskiller sig fra svømning i baner. Vi tilpasser træningen efter jeres niveau,

 Lørdag #5 kl. 11.00 mødested Svømmehallen på Vitaskolen.

Eventuelt fællestur til et triatlonstævne med svømning i en svømmehal f.eks. Ringe på Fyn. Alternativt svømmetræning på Vitaskolen. Vi forbereder en svømmetræning på flere forskellige niveauer, så du kan byde ind, hvor det passer dig bedst. Udgangspunktet er Open Water svømmeteknik og så noget svømning.

Lørdag #6 kl. 10.00 mødested Dokken Gl. Vardevej

MTB-træning; nåde teknik og praksis. MTB-træning er vigtig for din køreegenskaber på cyklen bl.a. balance og evnen til at reagere på uforudsete hændelser. Vi skaffer MTB'er, hvis du mangler.

Lørdag #7 kl. 10.00 mødested Maritimt Center

Afslutning - Vi vil allerhelst lave en holdkonkurrence, hvor vi blander nye, gamle og trænerne på tværs. Med behørig respekt triatlon, så laver vi nogle regler, som er til os og kun til os. Det skal være sjovt. Vi er åbne overfor både duatlon og triatlon. Det er temperaturen, som afgør, om skal lave triatlon.


I tredje halvleg efter hver træningen har vi altid en snak om dagens træning. Mon ikke ledelsen finder lidt forplejning frem efter strabadserne.
Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet, hvis forudsætningerne ændrer sig.