Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Kontingent motion voksne
Tid
Løbende 365 dage
Sted
Esbjerg
Varighed
365 dage
Pris
400 kr.
Tilmeld - Læs mere

Kontingent triathlon voksne
Tid
Løbende 365 dage
Sted
Esbjerg
Varighed
365 dage
Pris
500 kr.
Tilmeld - Læs mere

Motion - 0-17 år
Tid
Løbende 365 dage
Sted
Esbjerg
Varighed
365 dage
Kort beskrivelse
Børnekontingent er primært rettet mod børn af forældre eller bedsteforældre, der allerede er medlem af multiatleterne, som ønsker at tage børnene med til svømning eller arrangementer i eller sammen med multiatleterne. Der er ingen specifik børnetræning i motionsgruppen.
Svømmetiderne er primært lørdag fra 9 til 10 og igen fra 15 til 17. Svømningen foregår primært i det lave bassin på Vitaskolen. Det er den voksnes ansvar selv at holde øje med børnene.

I vinterhalvåret er der mulighed for at deltage i DGIs crossløbsserie. Børn på 10 år og yngre deltager gratis i løbene.

Hvis I er til triatlon og har brug for en licens i Dansk Triatlon Forbund, så skal I vælge kontingentet Triatlon 0-17. Bortset fra licensen til deltagelse i stævner under Dansk Triatlon Forbund er der ingen forskel på de to kontingenter. Vi ser helst, at I vælger Triatlon 0-17.
Pris
100 kr.
Tilmeld - Læs mere

Triathlon - 0-17 år
Tid
Løbende 365 dage
Sted
Esbjerg
Varighed
365 dage
Kort beskrivelse

Triatlonkontingentet til børn er rettet mod børn, der enten er seriøse i deres triatlontræning eller i først omgang "bare" følger med forældre eller bedsteforældre, der allerede er medlem af multiatleterne, til svømning eller arrangementer i eller sammen med multiatleterne. Der er ingen specifik børnetræning op til 14 år.

Hvis du er 14 eller fylder 14 i år og søger seriøs triatlontriatlon, så er Esbjerg Ungdomstriatlon det rette for dig. Klik her for at læse mere om Esbjerg Ungdomstriatlon.
 
Svømmetiderne er primært lørdag fra 9 til 10. Svømningen foregår primært i det lave bassin på Vitaskolen. Det er den voksnes ansvar selv at holde øje med børnene. I vinterhalvåret er der muligheder for at deltage i DGIs crossløbsserie. Børn på 10 år og yngre deltager gratis i løbene.
 
Med triatlonkontingent får barnet et licensnummer i Dansk Triatlon Forbund og dermed ret til at deltage i stævner under Dansk Triatlon Forbund. Der er absolut ingen krav om deltagelse i stævner selv om har et licensnummer.
 
 
Pris
100 kr.
Tilmeld - Læs mere