Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Klubben anerkender gennem året medlemmernes sportslige præstationer og indsats for klubben på mange forskellige måder, men samler det ultimative i kåringen af årets atlet og årets ildsjæl. Det er medlemmerne som indstiller til bestyrelsen hvem, som de mener, der er værdige til de to anerkendelser. Medlemmerne kan indstille kandidater fra medio december og frem til første uge i januar. Efterfølgende bestemmer bestyrelsen enerådigt hvem, der så får anerkendelserne.

Anerkendelsen som Årets Ildsjæl tildeles et medlem, der har gjort noget særligt for klubbens medlemmer i en længere periode. Det kan være på det sociale, det klubmæssige eller/og det træningsmæssige område. Der lægges vægt på, at personen i et eller andet omfang har ofret noget af sig selv for at tilgodese medlemmernes behov og at indsatsen drejer sig om ulønnet, frivilligt arbejde, hvor personen har tilsidesat sine egne behov.  Ildsjælen kan ikke tildeles en person, der på et eller andet plan får løn/honorar e.l., med mindre der er gjort en exceptionel indsats ud over det lønnede arbejde. Der lægges desuden vægt på, at personen med sit hjerte har kæmpet for klubben.

Anerkendelsen som Årets atlet tildeles et medlem, som i indeværende år har opnået en sportslig præstation, der er ligger ud over forventningerne til vedkommende.

Ved årsfesten i januar offentligører bestyrelsen valget af årets ildsjæl og årets atlet. Begge vindere hyldes med en vandrepokal samt et gavekort på 500 kr. til en af vores sponsorer.

Tidligere års anerkendelser:

År   Årets atlet Årets ildsjæl 
 2015  Chiin - Chiin vinder utrolig mange konkurrencer og opnår fine placeringer ved internationale mesterskaber Lars Hørlyck - Hver tirsdag aften har Lars pisket os gennem en spiningstime.
 2016  I 2016 blev Jesper Ditlevsen valgt til årets atlet. jesper løb med titlen for hans præstation i Challenge Denmark Herning-Billund, hvor Jesper vinder sin aldersklasse op ironman distancen.  I 2016 blev Kenneth Vestesen valgt til årets ildsjæl for hans inspirende løbetræning.
 2017 Janus Kempel Ellegaard - Europamester på ½ ironman og hurtigste AG'er i Challenge Herning. Plus en super tid til Copenhagen Ironman.  Kim Cool - Kim stod for inspirende og afvekslende cykeltræning
 2018  Lone Christensen - Lone vinder hendes aldersklasse til Copenhagen Ironman og kvalificerer sig dermed til Hawiian Ironman.  Hanne Egeris Hansen - Hanne har stået i spidsen for heppearrangementet til Challenge Herning og været en del af gruppen bag årsfesten.
 2019  Lene Teilmann Johansen - Lene overvinder sig selv og gennemfører den halve ironman i Challenge Herning trods ekstrem stor nervøsitet.    Tina Egholm - Tina er gået forrest i klubbens fællesaktiviteter både som arrangør og deltagere.
 2020  Skal det være dig?  Skal det være dig?