Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Påsken står for døren, hvilket betyder andre svømmetider og svømning i svømmehallen på Hjerting skole. Påsken starter for skolerne allerede på lørdag, så vi har følgende program:
  • Lørdag d. 13. april kl. 11 til 13
  • Mandag d. 15. april kl. 17 til 19
  • Onsdag d. 17. april kl. 17 til 19
  • Lørdag  d. 20. april kl. 11 til 13
  • Mandag d. 22. april kl. 17 til 19
Hvis I kommer for sent og døren er låst, så bank på ruden. Måske kan livredderen høre jer.
 
Vi har livredderprøve på UCSyd Torsdag d. 2. maj fra klokken 19.45, så den almindelige svømning er aflyst - Vi altid bruge flere frivillige på kanten, så I skal ikke holde jer tilbage. Skriv til mig, hvis du er intereseret. 
 
Fra uge 22 flytter vi svømningen fra Vitaskolen til Nysø. Vi vil lave svømningen til åben træning, hvor alle, som er interesseret, kan komme. Det er på eget ansvar og i første omgang uden overvågning fra padle boards eller fra kajakker. Svømningen starter kl. 19.00. Vi fortsætter gennem hele sommerferien, når vi har en tovholder. Vi håber i bestyrelsen, at der bliver et par sociale arrangementer i forlængelse af træningen, når det lidt lunere om aften.
 
Så skal jeg huske og minde jer alle sammen om vores klubaften d. 24. april, hvor Lasse Kvist kommer med hans hyponose-program, som dels giver os et par værktøjer til den mentale værktøjskasse og dels grænseoverskridende oplevelser. Klik her for at tilmelde dig
 
Vi ses
Kurt
Formand for multiatleterne