Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
For det først så har Arne og jeg tænkt at afholde 3. afdeling af klubmesterskabet nu på søndag d. 8. november i Byparken, som allerede omtalt på vores fanpage. Det bliver starter af 8 deltagere med forhåndstilmelding og ingen 3. halvleg med mindre i holder det for jer selv i god afstand til andre. Der kommer mere info meget snart.

For det andet så tror vi, at vi godt lave Skole OL d. 20. maj til næste år. Vi har netop søgt om tilladelse hos kommunen. Vi går efter 300 deltagere. Der bliver gang i den, så I gerne reservere en fridag, så I kan opleve børnenes gælde og entusiasme.

Jeg følger i øvrigt et kursus eller medvirker aktivt i tilblivelsen af et kursus i frivillighed i foreninger. Der er faktisk 1.6 millioner dansker, der laver frivilligt arbejde på tværs. Tallet har ligget fast i mange år, men timerne, som de frivillige ligger, er faldet, så på bundlinjen mangler foreningerne hænder til at løfte opgaverne i klub. Det betyder, at jeg aktivt er gået i gang med at beskrive opgaverne i klubben. Enkelte af jer, som allerede laver frivilligt arbejde i multiatleterne, har hjulpet mig. Vi er i proces, og det skrider fremad. Jeg ligger løbende ny beskrivelser på hjemmesiden. Det er vigtigt, at vi får afgrænset opgaverne i klubben både i omfang og tid, så opgaverne bliver overskuelige. Klik her for at følge med.

Jeg har båret denne aktivitet med over i EUT, hvor vi tager fat på etablere en ny struktur og tilhørende opgaver. I første omgang er det ren brainstorming. Jeg får hjælp af
Hans Korsgaard Laursen til at sætte ord og billeder på mulige veje at gå. Vi skal være færdige med første udkast medio december. Når vi er kommet længere, så vil I høre nærmere.

De bedste hilsner
Kurt
Formand for multiatleterne.