Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Der mange ting at fortælle jer om, men lad mig straks sige, at svømningen lørdag d. 15. maj foregår på Hjerting Skole fra kl. 8.00 til10.00. Husk det nu Hjerting skole på lørdag.

Til stævnet i lørdags i Ringe havde vi tre "voksne" repræsentanter, som alle kæmpede en medalje hjem til multiatleterne. Vi har endda fået de første Danmarksmestre; nemlig Lars og Charlotte Nikolajsen, der begge vandt deres aldersgruppe i Aquatlon. Jeg tror helt sikkert, at alle deltagere gik ind til svømningen med en vis bange anelse om det nu kunne holde. Det holdt så godt for Charlotte, at Charlotte fik den bedste tid overall bland alle kvinder. Anders Lund gjorde comeback på super sprintdistancen efter end studieved Syddansk Universitet. Anders måtte kæmpe og slide for at komme igennem, men det holdt hårdt. Til sidst sejrede vindermentaliteten på det afsluttende løb, hvor Anders avancerede fra 6. pladsen til andenpladsen sølle 13 sekunder efter vinderen. Det lover godt for fremtiden. Billedet siger mere end ord.

Søndag debuterede Izabela i triatlon på 4-18-4. Det var vist en ret stor stor oplevelse. Tina var lidt mere med end bare på sidelinje og gav ro på Izabela. Begge vandt deres aldersgruppe.

Stort tillykke til alle deltagerne i Ringe.

Vi har klubmesterskab i Aquatlon onsdag d. 19. maj og i skrivende stund er der 7 deltagere. Vi skal gerne være lidt flere. Hvis du vil give en hånd med, så er du mere end velkommen, da jeg pt står helt alene. Du kan bare svare på denne mail, hvis du er interesseret.

Der er også snart generalforsamling; d. 1. juni, hvis vi dribler uden om en lock down. Ingen kan spå om fremtiden. Jeg håber gevaldig, at vi kan få afholdt generalforsamlingen og komme op i gear. Hvis du har forslag, som du ønsker, at vi skal tage stilling til på generalforsamlingen, så er deadline forslag d. 17.maj kl. 24.00. Du sender dine forslag til mig.

Bak op om klubbens aktiviteter. Der er både svømning, snart åbent vand, cykeltræning hver tirsdag og løbetræning hver torsdag sammen med ETOM. Vi kan alle være med. Jeg har været der og kommer igen. Jeg hørte mange gange sidste år, at det er nu en gang sjovere, når man er flere. Det gælder stadigvæk.

Vi ses derude
Kurt