Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Hej

Jeg tror der en udbred følelse blandt triatleter, at vores flotte, spændstige overkrop svinder ind til den rene ingen ting i disse tider, hvor svømning er aflyst og fitnesscentret er lukket. Med den sidste melding fra regeringen er vores svømning udsat til tidligst efter Påske d. 13. maj. Min umiddelbare fornemmelse er, at vi først mødes til åbenvandsvømning; måske kun familien eller ganske kort med god plads. Samme fornemmelse gælder alle konkurrencer i forårssæsonen, da jeg får mails om aflysninger og flytninger af stævner. Dansk Atletik forbund har aflyst alle arrangementer i april, mens de øvrige forbund lurepasser.

Skole OL i Esbjerg bliver med stor sandsynlighed udskudt til 2021 til trods for, at vi alle tilladelser i hus og samaritterne er på plads Tiden er ved at være knap og tilmeldingen ligger på et rundt nul. Vi tager selv den endelige beslutning 1. april. Skole OL kommer med en officiel udmelding 3. april.

Det gode ved hele situationen er, at vi kan løbe og cykle; specielt nu hvor vejret bare er godt. Hvis vi har en svømmeskade, så er der tid til hvile. Samtidigt har formanden ingen dårlig samvittighed over manglende deltagelse i fællestræningen.

Klubmodulet har fortalt, at man snart kan fravælge hvilke situationer, som vi må bruge billeder af jer. Det drejer sig om portrætbilleder og fokusbilleder. Vi skal ikke have jeres samtykke, når vi bruger et situationsbillede (ingen personer er i hovedfokus).

Vi må stå sammen hver for sig – jeg skal synge en sang eller to her til morgen.

De bedste hilsner
Kurt
Formand for multiatleterne