Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

jeg har to vigtige ting, som jeg skal have fortalt. Det er:

  1. Svømning i Påskeferien.
  2. Livredderprøve d. 5. april.

Der er svømning på følgende tider i Påskeferien:

  1. Onsdag aften d. 28. marts fra klokken 19.00 til 21.00
  2. Lørdag morgen d. 31. marts fra klokken 8.00 til 10.00
  3. Mandag aften d. 2. april fra klokken 19.00 til 21.00

Vi har livredderprøve torsdag d. 5. april på seminariet fra klokken 19.00. Vi har altid brug for nye livreddere, så hvis du har tid og lyst, så hører jeg gerne fra dig.

Hvis du ikke allerede har set opslaget eller hørt det, så fik multiatleterne sammen med ETOM på generalforsamlingen i Dansk Triatlonforbund prisen for årets ungdomsinitiativ 2017; nemlig Esbjerg Ungdomstriatlon eller kort EUT. Vi har skabt et træningsmiljø med flere end 20 unge mennesker, men vi skal videre herunder involvering af forældre og opsamling af talenter, som har forladt andre sportsgrene.
 
Konkurrenceperioden er lige rundt om hjørnet, så vi er flere, som hellere må gøre lidt mere ud af træningen, end hvad vi har gjort gennem vinteren. Forhåbentlig betyder det, at vi ser flere til vores fællestræning. Foruden svømningen har vi
  • Cykeltræning hver tirsdag klokken 17.30 fra Gjessing Fritidscenter.
  • Intervalløbetræning med atletik foreningen hver torsdag kl. 18.00 fra atletiks klubhus på Gl. Vardevej.
  • Cykeltræning hver søndag klokken 9.00 sammen SGI cykelafdeling fra SGI's klubhus i Guldager.

Jeg håber, at vi kan få gang i løbetræningen inden svømning om mandagen. Jeg skal nok annoncere i tide, hvornår I skal have 100% fokus på mandagens svømning. Der kommer mandage med fokus på åbenvand svømning.

Mon ikke vi stille og roligt starter åben vand svømningen sidst i maj måned. Der er ingen aftaler i skrivende stund.
 
En anden lille ting, som plager mig, er kommunikation. Vi har faktisk en fanpage på Facebook, og Hanne gør et stort arbejde for holde gang i den. Vi skal have mere gang i den, da en Fanpage er betydelig bedre til at sprede budskaber automatisk end en facebookgruppe. Hvis du ligger inde med ideer til Fanpage'n, så må du gerne skrive til mig. Hvis du har eksempler på kommunikationsstrategi, så er jeg interesseret
 
Der er en lille oversigt på facebook Triatlon-ligaen, der viser hvor gode klubberne er til at gøre opmærksomme på sig selv. Vi er end ikke på listen. Adgangsbilletten er 100 likes af Fanpage'n. Jeg vil på listen og det kræver jeres hjælp. I hører mere, når jeg er kommet længere.
 
Hilsen
Kurt
Formand for multiatleterne