Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Sådan - Marianne og Tina kører en første plads hjem i Brørup parløb. Henrik løber i Hamborg sin bedste tid på maraton med 3 timer, 1 minut og 41 sekunder. Med lidt medvind så er Henrik under 3 timer. Der bliver rigelig med muligheder for dig at gøre en god figur i de kommende to måneder.
 
Der er nogle stykker, som i denne weekend kører Powerman i Vejle. Det er samtidigt europamesterskab. Der er flere medlemmer, som har meldt sig til minitrien i Agerskov. Uden at kende stævnet, så er det god træning, der er mad og så er det gratis. Fornemt i en tid, hvor det koster kassen at deltage i stævner.
 
Inden jeg fortæller om de kommende begivenheder, så skal I vide, at vi i bestyrelsen snart har persondataforordningen på plads; herunder en databehandleraftale med Klubmodulet. Klubbens privatlivspolitik og fortegnelsen over hvilke personoplysninger, som vi registrer, vil blive tilgængelig på hjemmesiden.
 
Vi har også vedtaget en ny kommunikationspolitik, hvor klubben fremover anvender en facebookside og hjemmeiden til præsentation af klubben og vores aktiviteter.  Vi har lavet facebookgruppen om til en lukket gruppe, hvor vi kommunikerer med hinanden om alt muligt. Det vil være en fordel både for klubben og dig, hvis du finder klubbens facebookside og like'r denne.  De kloge hoveder på facebook fortæller, at man kommer ud til langt flere mennesker via en facebookside end en facebookgruppe. I udgangspunktet skal alt på facebooksiden også stå på hjemmesiden. Like vores begivenheder og opslag, så flere får kendskab til hvad vi går og laver.
 
Hvad laver vi så? Jo vi har klubmesterskab, Esbjerg stafetten og deltagelse og to store konkurrencer i juni; Nemlig Randers triatlon og Challenge Herning. Til den sidste konkurrence har vi fået tildelt et hotspot på løberuten, så vores heppere kan komme helt tæt på deltagerne.
 
 Datoer og konkurrencer i klubmesterskaberskabet ligger nu fast Klubmesterskabet består af følgende 4 individuelle konkurrencer:
  1. Aqualon d. 30. maj klokken 20.00 fra Vitaskolen.
  2. Åbenvand d. 8. august klokken 19.00 ved Nysø . Samme koncept som sidste år; konkurrence og forsoning hen over en grilllpølse.
  3. Enkeltstart d. 23. september fra siloen i Guldager.
  4. Crossløb d. 5. januar 2019 i Nørreskoven. Vi lover toiletvogne nede i skoven.
Vi opretter en begivenhed til hver individuelle konkurrence på facebooksiden, hvor I så kan tilmelde jer. Klik her for at læse mere om klubmesterskabet. Skal lige nævne, at crossløbet var igen i år en bragende succes både for deltagerne og for arrangørerne. Det betyder, at vi fortsætter med samme koncept i næste sæson
 
Vi skal da med til Esbjerg Stafetten igen i år med eget telt og helst flere deltagere end sidste år. Klubben betaler, hvis du stiller op i klubtøj. Der er åbnet for tilmeldingen på hjemmesiden, klik her for at tilmelde dig. Vi lave en begivenhed på facebooksiden.
 
Vi har endnu ikke taget stilling til hvor stor et tilskud klubben giver til DM i Holdtriatlon og til DM i Relay. To super sjove konkurrencer, hvor man deltager sammen med  og ikke mod ens klubkammerater.
 
Et helt nyt tilbud og meget anderledes end hvad vi tidligere har gjort, så har vi i år et hotspot til Challenge Herning. Et hotspot er et samlingssted for alle hepperne. Vi får 10 meter for os selv umiddelbart op ad løberuten, så hepperne kan komme helt tæt på deltagerne. Vi har telt og flag med flag plus en portal. Tag en tur til Herning d. 9. juni og få en festlig dag i selskab med multiatleterne. Hanne Egeris er tovholder på projektet.
I næste månedsbrev er der helt sikkert billeder fra multiatleter i Nysø.
 
Find klubbens facebookside, like facebookside og tilmeld dig til arrangementerne.
Vi ses derude
Kurt