Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Vi har forhåbenlig alle haft tid til at slappe fra konkurrencer og fra stramme træningsplaner. Der er lige et par stykker, som først holder "sommerferie" på den anden side af Copenhagen Ironman, men det skal ikke afholde os fra at starte op efterårssæsonen.
 
Vi indleder august måned med:
  1. Klubmesterskab i åbenvand svømning d. 21. august kl. 19.00
  2. Krydstræning og socialt samvær i Lille Darum d. 31. august.
  3. Opstart af svømning på Vitaskolen.
  4. Sidste tilmelding til Esbjerg Stafetten.
Klubmesterskabet i åbenvand svømning er oprettet som en begivenhed på vores fan-page, hvor du kan tilmelde dig til konkurrencen. Hvis du vil hjælpe så kan du enten sende mig en besked eller svare på denne mail. Der er plads til alle uanset om du er begyndere, øvede, hurtig eller knap så hurtig. Det er super træning og jeg kan garantere dig en god stemning efter konkurrencen. Vi uddeler to vandrepokaler til henholdsvis den hurtigeste mand og hurtigste kvinde.
 
Lene og Kalle har d. 31. august inviteret til krydstræning og socialt samvær, når træningen er overstået. Du må gerne komme til det sociale samvær, hvis du er forhindret i at deltage i træningsdelen. Træningsdelen består gentagende sæt af løb-cykel uden pauser; bortset fra den tid, som du bruger på skift. Vi laver en rigtig skiftezone og invitere forbundets skrappeste dommer til at styre slagets gang. Indledningsvis træner vi selve skifte; hvordan hopper jeg af cyklen, hvordan kommer jeg ned i mine cykelsko, når cykelskoene sidder på cyklen. Der følger et detaljeret program senere.
 
Vi starter svømning på Vitaskolen allerede fra lørdag d. 14. august kl. 8.00. I kan finde svømmetiderne for hele sæsonen på klubbens hjemmeside, hvor kalenderen er opdateret. Jeg mangler dog tiderne i skolernes ferie. Onsdag d. 21. august er svømningen henlagt til Nysø.
 
Den 3. september kombinerer vi endnu en gang konkurrence og social samvær. Denne gang er Esbjerg stafetten, hvor gerne skulle stille med flere hold. Klubben betaler, hvis du løber i klubtøj. Du skal løbe eller gå 5 km og I er 5 deltagere på et hold. Tilmeldingsfristen er 22. august. Klik her for at tilmelde dig
 
Vi ses derud
Kurt
Formand for multiatleterne