Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Hej


Endelig får vi adgang til vores vores nye klubhus på Esbjerg; Det Maritime Center. Jeg får min nøgle eller rettere min brik til klubhuset d. 24. november og inviterer jer alle sammen til det første arrangement allerede d. 11. december kl. 14.00; nemlig juleafslutning med gløck og æbleskiver. For at gøre os fortjente til eksklusive forplejning har jeg flyttet klubmesterskabet i crossløb til netop d. 11. december kl. 14.00. Arne og jeg vil kreere en ny rute rundt om klubhuset; måske forbi De Hvide Mænd. Der vil mulighed for omklædning og bad i vores nye klubhus. Vi laver hurtigst muligt en begivenhed, så I kan tilmelde jer, og jeg har en ide om antallet af æbleskiver.


Første halvår af 2023 bliver svømmebassinet på UC Syd renoveret, så vi skal finde på noget andet. Charlotte Nikolajsen tilbød os mulighed for næste år at svømme sammen FysioDanmark på Svømmestadion på favorable vilkår. Desværre sprang Svømmestadion lige inden målstregen. Charlotte holder fast i sit tilbud uden svømning og tilbyder multiatleter træningsmedlemsskab hos FysioDanmark til 229.-kroner pr måned minus oprettelsesgebyr på 199.- kroner. Hvis I er interesseret, så skal I melde jer ind inden d. 1/12 2022. Kontakt Charlotte hos FysioDanmark, hvis du vil vide mere.


I og med vi flytter til Esbjerg Strand, har jeg taget initiativ til et arrangement, som sætter multiatleterne i første omgang på Danmarkskortet senere verdenskort måske. Jeg vil i juni måned afvikle Open Water Esbjerg, som er et event, hvor deltagerne svømmer 1, 2, 3, 4 eller 5 gange rund om øen i havnebassinet. Det bliver mega stort og kræve hel del hjælp fra jer. Jeg har orienteret de øvrige klubber i Det Maritime Center og skal have første møde Dansk Svømmeunion allerede på fredag. Line fra DGI Sydvest følger med på sidelinjen.


Håber at se jer til juleafslutning, så jeg kan vise vores nye klubhus frem til jer.

Kurt

Formand for multiatleterne