Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Masser af nye tilbud til multiatleterne

Lars Hørlyck er igen parat med spinning til klubbens medlemmer. Det er hver tirsdag klokken 19.30 i Fitness World i Ådalen. Første gang er d. 3. oktober. Det koster en 20'er pr gang og indtil videre, så er det først til mølle. Aftalen gælder indtil videre frem til jul. Hvis du allerede er medlem af Fitness World er spinningen gratis. Tilbuddet er også givet til MTB-Esbjerg. Har du spørgsmål så skriv til Lars.

Nu laver vi en livredderprøve på Vitaskolen, så man ikke behøves at gå ned på 4 meter for at hente dukken, men kan nøjes de 2.20. Livredderbeviset vil så kun du til Vitaskolen, men det er nu også der vi hovedparten af vores svømmeaktiviteter. Livredderprøve er onsdag d. 25. oktober og der er plads til 8 deltagere. Jeg har fået tilsagn fra 4 medlemmer, så der er plads til 4  mere. Vi har brug for alle de livreddere, som vi kan få uddannet.
 
Uden at røbe for meget så er der årsfest lørdag d. 20. januar 2018. Det er pigegruppe, som er arrangør. Anne Johansen står for kåringen af årets atlet og årets ildsjæl. Reserver nu dagen hvor vi hylder os selv.
 
Vi kan stadigvæk blive mange flere til Crossløbsserien. Flemming gør et ihærdigt stykke arbejde for tilmeldingen og vil helt sikkert være en solid ankermand gennem hele serien. Klik her for at tilmelde dig
 
Sidst men ikke mindst så er I allerede begyndt at fundere over hvilke stævner, som man nu skal melde sig til. Jeg ser gerne, at vi som klub under Dansk Triatlon Forbund bakker op om Triatlon Festivallen på Fyn fra d. 6. juli til d. 14. juli 2018. I 2017 deltog flere end 3.000 triatleter i festivallen, der fandt sted i Canada. Hanne Egeris og Tanja er ambassadører for festivalen ind i vores klub, så de vil med tiden kunne svare på alle jeres spørgsmål. Lige nu har vi et par sider på vores hjemmeside om arrangementet. Klik her for at vores første trin. Det er menupunktet helt til højre.
 
Vi ses til træning
Kurt
Formand for multiatleterne