Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Hej

Vi har livredderprøver onsdag d. 16. og torsdag d. 17. september, så svømmestræningen er aflyst begge dage. Hvis du har lyst til at give hånd på kanten som livredder, så vil vi meget gerne have dig med på vores hold. Uden livreddere ingen svømning, så livredderne er rygraden i klubbens kerneydelse.

Covid19 sætter også sit tydelige præg på vores crossløbsserie; specielt forsamlingsforbuddet er en udfordring. Det har betydet, at der ingen fælles tilmelding, ingen gennemgående konkurrence og flere starter samme dag. Vi har i bestyrelsen fravalgt tilskud til årets crossløbsserie, da der er inviduel tilmelding til enkelte løb og kender vi ikke holdningen hos alle arrangører. Lørdag d. 3. oktober er der 3 starter i Vognbølsparken mod normalt en enkelt. Der bliver trukket ekstra på de frivillige. Nu ser vi lige, hvordan det første arrangement løber af stablen, inden vi tager initiativ til social arrangement med afstand efter løbene. Vi skal have det sjovt.

Jeg har desværre fået to afbud til klubmesterskabet i enkeltstart; både Jesper og Kim er forhindret, så jeg mangler et par tovholdere. I første omgang har jeg flyttet arrangementet til søndag d. 4. oktober kl. 10.00; samme sted og samme rute. Jeg ved godt, at det er dagen efter crossløb, men vi har heldigvis i multiatleterne et program, der bugner af aktiviteter.

Sidst men ikke mindst, så vi vores Efterårs Triatlon. Hvis du ikke har tilmeldt enten som deltagere eller official, så klik her.

Det bedste hilsner
Kurt
Formand for multiatleterne

NB! Stor tak til alle for en succesfuld åbenvand svømning i sommeren 2020