Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Stor tak til Anne for en vellykket klubaften med pæn opbakning fra medlemmerne. Det glæder mig som  formand, at så mange medlemmer bakkede op om arrangementet. Hvis I andre har noget på hjertet, som I gerne vil dele med jeres klubkammerater, så har Anne vist vejen - I tager initiativet og bestyrelsen hjælper jer på gled.

Morten fra m2sportslab indledte aften, hvor han fortalte om deres test af atleter. m2sportlabs test kan variere fra en enkelt test på cykel/løbebånd/svømmehallen til et fuld færdigt program, der netop lige var rettet mod dig og din primære konkurrence. Aftens højdepunkt var nok m2sportslabs Titani vægt, der kunne fortælle mange oplysninger om din træningstilstand bl.a. body age og fedtprocent. Hvis nogen er interesseret i en test, så koordinerer Anne tilmeldingen. Jo flere, jo billigere.

Efterfølgende var klubben vært for gløgg og æbleskiver, inden jeg tog over for at fortælle om hvilken træning som klubben tilbyder medlemmerne.
 
Essensen af mit blev, at vi skal fokusere træningen mod ½ ironman i Herning og Jels ½ & kvart. Der var ikke noget event i sensommeren., som for alvor fik opbakning. Der blev efterspurgt skiftetræning og mere struktur på svømningen.
 
Til det sidste kan jeg sige, at vi i første omgang skal to basale ting; nemlig komme til tiden og følge programmet. Der skal dog være plads til individuelle afvigelser; bortset fra de træningsaftener, hvor temaet er triatlonsvømning. Der følger alle programmet eller bliver hjemme. Jeg har uploade træningsprogrammerne under hver svømmetræning i kalenderen, så
 
Skiftetræningen kan være selvstændige træningsseancer eller en del af cykeltræningen f.eks. svømmer rask til og cykler efterfølgende en tur sammen eller krydstræning i Østerskoven. Der er en 5km asfalteret cykelrute rundt om Østerskoven og stier ind i området. Alternativt træner vi krydstræning fra Per og Birgits garage i Hjerting.
 
Vi havde verdens bedste trænerteam; næsten, men vi har ikke været i stand til at rekruttere nye trænere i takt med, at gamle trænere sagde fra. Vi mangler trænere i alle discipliner, så hvis du har løst til være træner eller holdkaptajn, så støtter klubben dig både med kurser og mentorordninger.
 
I var også rundt om VM på Fyn i begyndelsen af juli 2018. Vi vender tilbage, når vi noget mere, men lad mig straks slå fast, at det er først til mølle og vi kan alle være med. Danmark har som værtsnation 25 pladser i hver aldersgruppe 20-24, 25-29, 30-34 og så der op efter. Jeg har selv været med adskillige gange bl.a. blev jeg nummer 102 til VM i Hamburg i 2007 i min aldersklasse. Så der var rigtig mange med. Det er en oplevelse.
 
I kan klikke her for at se min power point, men ellers kontakt mig, hvis I har noget på hjerte - måske er tiden inden til en ny visionsaften, hvor vi snakker om vores klub; hvad er det nu for en størrelse og hvor skal vi hen.
 
Rigtig mange hilsner
Kurt
Formand for multiatleterne