Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Det er mig en fornøjelse at fortælle jer, at Jimmi Johansen har sagt ja til at gå ind i bestyrelsen. Vi lukker Jimmi ind i varmen allerede fra i dag, så vi kan komme i gang med bestyrelsesarbejde. Jimmi deltager allerede d. 16. marts i et DGI arrangement om ledelse af frivillige. Det frivillige arbejde er en af hjørnestenene i multiatleternes virke, hvorfor vi skal værne om og tage os godt af de frivillige. Vi har brug for mange flere frivillige.
 

Vi har udskudt generalforsamlingen til d. 20. april, for vi vil så gerne have en rigtig generalforsamling, hvor vi mødes fysisk. Inden generalforsamlingen vil det være super, hvis vi også kan finde to nye suppleanter, som vi kan byde velkomne i ledelsen af multiatleterne. En suppleant i multiatleterne har mulighed for at deltage i bestyrelsesarbejde på lige fod med bestyrelsesmedlemmerne. Det sikrer en smidig overgang, hvis uheldet er ude og et bestyrelsesmedlem må træde ud af bestyrelsen. Vi har fortsat den første afstemning til gode, hvor vi jævnfør vores vedtægter må se bort fra suppleanternes stemmer.

 

Jeg slår lige slag for vores introforløb i EUT, hvor vi gerne have flere nye medlemmer. Hvis du kender en kandidat, så nævn vores tilbud om 5 måske 7 ugers gratis introduktion til en pulserende konkurrenceidræt eller en en super alsidig motionsform. Vi er på vej med både foldere, opslag på sociale medier og tilmelding på EUT hjemmeside. Det hele starter 10. april.

 

Hilsen
Kurt Olsen
Formand for multiatleterne