Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
En forrygende sæson for svømning indendørs takker af. Vi har sidste svømning
  • Om mandagen d. 25. juni fra klokken 19 til 21.
  • Om onsdagen d. 27. juni fra klokken 20 til 22 (Hvis livredderne kan, så rykker vi svømningen en time frem de sidste to gange).
  • Om tordagen på UCSyd d. 21. juni fra klokken 19 til 21.
  • Om lørdagen d. 23. juni fra klokken 08 til 10.
I sommerferien forsøger vi at svømme fast i Nysø mindst en gang om uge. Lige nu er onsdage med opstart klokken 19.00. Klik her for at blive bedre til åben vand svømning. Hold øje med opslag på Facebook. Vi har haft mange hyggelige timer i og ved Nysø. Det kan også være invitationer til svømning i Ho bugt.
 
Indtil videre er opstarten til sæson planlagt til:
  • Om mandag d. 20. august fra klokken 19:30 til 21:30.
  • Om onsdagen d. 15. august fra klokken 20 til 22.
  • Om lørdagen d. 18. august fra klokke 08 til 10.
Svømning lørdag eftermiddag komme på programmet omkring efterårsferien. Vi har i svømmeudvalget masser af planer for den kommende sæson, så det er på med ja-hatten.
 
Det opmærksomme medlem synes måske, at vi mangler en svømmeaften i næste sæson. Det er desværre rigtigt, da vi har haft en nedgang i antallet af medlemmer efter, at vi lukkede svømmeskolen for børn. Svømmeklubben har i første omgang fået tiden, men vi må holde øje med, hvorvidt svømmeklubben ren faktisk bruger hallen. Hvis svømmelubben ikke bruger hallen, kan vi måske få den tilbage.
 
Fra svømmeudvalget skal der lyde et stor tak til livredderne, der yder en uvurderlig indsats. Uden dem ingen svømning. Vi får brug for nye livreddere i den kommende sæson, da en skal være mor og en anden skifter fra livredder til livgarde. I næste sæson er svømningen som udgangspunkt kun på Vitaskolen, så der er intet krav om 4 meters dykning ned på UCSyd. Alle kan stort set være med.
 
Sidst men ikke mindst så vil svømmeudvalget invitere jer alle til klubmesterskabet i åbenvand. Det er d. 8. august klokken 19.00 i Nysø. Klik her for at læse mere om klubmesterskabet.
 
På vegne af svømmeudvalget (Tanja og mig selv), så ses vi derude
Hilsen
Kurt
Formand for multiatleterne