Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Nu er vi stort set tilbage til normale forhold bortset fra, at vi alle skal have et gyldigt coronapas, inden vi kan komme ind i svømmehallen. Det betyder:
  1. Svømningen starter fra på lørdag efter det normale skema. Dog er UCSyd indtil videre lukket ned sammen med Jerne Sogn. Det er livredderne, som tjekker Coronapas og sikrer, at vi overholder forsamlingsforbuddet.
  2. Cykeltræningen er i gang hver tirsdag - hold øje med opslag her i facebookgruppen. Der kan være både varigende opstartstider og opstartssteder. Alle kan være med - sidste kørte jeg alt inklusivt 60K. Der er udsigt til fællestræning med ETOM.
  3. Intervaltræningen er i gang sammen med ETOM. Vi mødes bag stadionhallen på Gl. Vardevej kl. 17.00 hver torsdag. Jeg kommer og sikrer, at alle kan være med.
  4. Første afdeling af klubmesterskabet er 19. maj; nemlig Aquatlon fra Vitaskolen. Indtil videre kl. 20.00. Alle fra Esbjerg Ungdomstriatlon er inviteret.
  5. Generalforsamlingen er 1. juni, så er vi tilbage.
Der sker meget i facebookgruppen, så hold et vågent øje med gode tilbud.
Nu må se i de kommende dage om ansvaret for gyldig Coronapas bliver lagt over på den enkelte. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, hvis jeg opdager eller får nys om manglende Coronapas, så det sker ikke.
Vi ses derude.
Kurt Olsen

Jeg glemte at fortælle, at åbent vandsæsonen er startet og jeg har rundsendt et tilbud om trænerkursus i åbent vandsvømning.