Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer
Jeg har tre informationer. De to vedrører indeværende uge og den sidste løber af stablen til maj i 2020; nemlig
  1. Livredderprøve på Vitaskolen d. 6. oktober fra klokken 20.00 til 21.00
  2. Klubmesterskab - 4. afdeling, der er et crossløb i byparken nu på søndag kl. 9.00
  3. Skole OL Triatlon Mix Relay
Vi har livredderprøve onsdag d. 6. oktober på Vitaskolen fra 20 til 21, så der er ingen svømning i den første time. Hvis du gerne vil være en del af livredderne, som sikrer, at vi kan komme til svømning, så giv mig lige et praj. Vi har altid brug for nye krafter.
 
På søndag d. 10. november klokken 9.00 afholder vi den sidste afdeling af årets klubmesterskab. Det er tidligt, men så er der kaffe og morgenbrød, når vi kårer årets vindere. Som noget nyt har vi valgt at lave crossløbet udenfor Cross-serien og afviklet løbet i Byparken ved Musikhuset i Esbjerg. Det er nemmere for planlægningen, hvis du tilmelder dig på forhånd. Klik her for at tilmelde dig.
 
Den samlede vinder af klubmesterskabet kårer vi til klubmester i Januar.
 
Skole OL - hvad er det nu for en fisk. Det er en landsdækkende begivenhed, der kulminerer med et finale stævne i Aarhus. Arrangementet har været afholdt 11 gange under mottoet Fællesskab, Færdighed og Fairplay. Fælles for alle konkurrencerne er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold. Sidste år deltog over 60.000 børn i arrangementet hele 11.000 var med til finalen. Målet er over 100.000 deltagere i 2021.
 
Hvordan kommer vi så ind i billedet. Skole OL har henvendt sig til Triatlon Danmark for at høre om klubberne rundt om i landet vil være med til at engagere børnene i leg og bevægelse gennem sport. Vi har fået opfordringen pga. vores arbejde med Esbjerg Ungdomstriatlon. Samtidigt har Esbjerg Kommunes elitesatsning peget på triatlon, som et vækstområde, så der gode muligheder for opbakning på højt niveau i kommunen. Jeg har aftalt med Lasse, der er formand for ETOM, at vi sammen vil løfte opgaven.
 
Vores opgave bliver at afholde et mix-relay stævne for 6., 7. og 8. klassetrin. Skole OL har allerede kontakten til idrætslærerne i skoerne i Esbjerg, så første skridt er taget.
 
Jeg har i første omgang brug for et par medlemmer, som vil være med i planlægningen. I kan klikke her for at læse mere og se en video med mange glade børn. Der er en speciel person, som altid deltager i arangement. Han kommer også i år.
 
Vi ses derude
Kurt
Formand for multiatleterne