Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

Klubben anerkender medlemmernes sportslige præstationer og indsats for klubben hvert år på mange forskellige måder, men samler det ultimative i kåringen af årets atlet og årets ildsjæl. Det er medlemmerne selv, der indstiller hvem, som de meneer, der værdige til de to anerkendelser.

Anerkendelsen som Årets Ildsjæl tildeles et medlem, der har gjort noget særligt for klubbens medlemmer i en længere periode. Det kan være på det sociale, det klubmæssige eller/og det træningsmæssige område.

Der lægges vægt på, at personen i et eller andet omfang har ofret noget af sig selv for at tilgodese medlemmernes behov og at indsatsen drejer sig om ulønnet, frivilligt arbejde, hvor personen har tilsidesat sine egne behov.  Ildsjælen kan ikke tildeles en person, der på et eller andet plan får løn/honorar e.l., med mindre der er gjort en exceptionel indsats ud over det lønnede arbejde. Der lægges desuden vægt på, at personen med sit hjerte har kæmpet for klubben.

Anerkendelsen som Årets atlet tildeles et medlem, som i indeværende år har opnået en sportslig præstation, der er exceptionel.

Kåringen af årets atlet og årets ildsjæl falder i 4 trin:

  1. Fra primo december frem til 1. januar nominerer medlemmerne kandidater til de to anerkendelser.
    1. Medlemmerne indsender deres nomineringer til Flemming Jørgensen.
    2. Flemming skriver dem løbende  ind på hjemmeside.
  2. 1. januar vælger bestyrelsen 3 kandidater til årets atlet og 3 kandidater til årets ildsjæl.
  3. Fra primo januar frem til 14. januar kan medlemmerne deres vejledende stemme om årets atlet og årets ildsjæl. Medlemmerne stemmer på de udvalgte kandidater her på hjemmesiden. Afstemningen er ene og alene vejledende. Bestyrelsen er ikke bundet af afstemningens resultat.
  4. Ved årsfesten i januar offentligører bestyrelsen valget af årets ildsjæl og årets atlet. Begge vindere hyldes med en vandrepokal samt et gavekort på 500 kr. til en af vores sponsorer.

Tidligere års anerkendelser:

  
År  Årets atletÅrets ildsjæl 
 2016 I 2016 blev Jesper Ditlevsen valgt til årets atlet. jesper løb med titlen for hans præstation i Challenge Denmark Herning-Billund, hvor Jesper vinder sin aldersklasse op ironman distancen. I 2016 blev Kenneth Vestesen valgt til årets ildsjæl for hans inspirende løbetræning.