Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer


Klubmodul henter siden
Triathlon - 0-17 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Triatlonkontingentet til børn er rettet mod børn, der enten er seriøse i deres triatlontræning eller i først omgang "bare" følger med forældre eller bedsteforældre, der allerede er medlem af multiatleterne, til svømning eller arrangementer i eller sammen med multiatleterne. Der er ingen specifik børnetræning op til 14 år.

Hvis du er 14 eller fylder 14 i år og søger seriøs triatlontriatlon, så er Esbjerg Ungdomstriatlon det rette for dig.
 
Svømmetiderne er primært lørdag fra 9 til 10. Svømningen foregår primært i det lave bassin på Vitaskolen. Det er den voksnes ansvar selv at holde øje med børnene. I vinterhalvåret er der muligheder for at deltage i DGIs crossløbsserie. Børn på 8 år og yngre deltager gratis i løbene.
 
Med triatlonkontingent får barnet et licensnummer i Dansk Triatlon Forbund og dermed ret til at deltage i stævner under Dansk Triatlon Forbund. Der er absolut ingen krav om deltagelse i stævner selv om man har et licensnummer.


Vigtigt:

multiatleterne Esbjerg kan ikke tilbyde et medlemskab, hvis ønsket kun er at bruge saunaen. Derimod tilbyder vi et aktivt medlemskab, hvor du går til svømning indendørs eller under åben himmel, cykling, løb eller alle tre discipliner.

Adgang til roklubbens træningslokale er et tilkøb, som du først kan erhverve efter 3 måneders medlemskab, da du først skal have en brik, der giver adgang til faciliteterne i Maritimt Center.

 
 
Du er ved at tilmelde
Dag/Tid
Løbende 365 dage
Sted
Esbjerg
Pris
100,00 kr.