Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer


Klubmodul henter siden
Motion - 0-17 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Børnekontingent er primært rettet mod børn af forældre eller bedsteforældre, der allerede er medlem af multiatleterne, som ønsker at tage børnene med til svømning eller arrangementer i eller sammen med multiatleterne. Der er ingen specifik børnetræning i motionsgruppen.
Svømmetiderne er primært lørdag fra 9 til 10 og igen fra 15 til 17. Svømningen foregår primært i det lave bassin på Vitaskolen. Det er den voksnes ansvar selv at holde øje med børnene.

I vinterhalvåret er der mulighed for at deltage i DGIs crossløbsserie. Børn på 8 år og yngre deltager gratis i løbene.

Hvis I er til triatlon og har brug for en licens i Dansk Triatlon Forbund, så skal I vælge kontingentet Triatlon 0-17. Bortset fra licensen til deltagelse i stævner under Dansk Triatlon Forbund er der ingen forskel på de to kontingenter. Vi ser helst, at I vælger Triatlon 0-17.


Vigtigt:

multiatleterne Esbjerg kan ikke tilbyde et medlemskab, hvis ønsket kun er at bruge saunaen. Derimod tilbyder vi et aktivt medlemskab, hvor du går til svømning indendørs eller under åben himmel, cykling, løb eller alle tre discipliner.

Adgang til roklubbens træningslokale er et tilkøb, som du først kan erhverve efter 3 måneders medlemskab, da du først skal have en brik, der giver adgang til faciliteterne i Maritimt Center.

Du er ved at tilmelde
Dag/Tid
Løbende 365 dage
Sted
Esbjerg
Pris
100,00 kr.