Skip Navigation Links
Støt vores sponsorer

A4Flyer2Kære medlemmer

Nu skal vi for alvor have gang i tilmelding til stævnet både deltagere og officials. Vi har i skrivende stund 5 tilmeldte, men hvis vi alle hjælpes ad med lidt markedsføring, så kan vi kommer langt. jeg har på opfodring fra Max lavet en A4-flyer, som I kan sætte op opslagstavler i jeres kantiner eller andre steder, hvor jeres kollegaer og medstuderende se/løser om arrangementer i Esbjerg. Klik her for se flyeren.

Det er et godt begynderstævner og samtidigt en mulighed for at teste nyt grej, som man har anskaffet sig i løbet vinteren. Stævnet henvender sig både til børn og voksne.

Børnene laver en 1-4-1 (svømmer 75 meter, cykler 4K og løber 1K) på en ruter uden kørende trafik. Svømningen foregår i svømmehallen i heat uden voksne, cyklingen på cykelstien mod Guldager og endelig løber børnene på skolens boldbane. Både cykel og løberute er ud-hjem ruter, så sikkerheden er høj. man er barn, når man er født i 2005 eller senere.

Hos de voksne starter kvinder i første heat umiddelbart efter børnene. Hvis vi så heldig, at der kommer kvinder til to heat, så vil have rene kvindebaner i heat to.

De voksne skal lave en 4-18-4 (svømme 375 meter, cykle næste 18K og løbe 4K) Cykelruten er en ud-hjem tur fra skolen til lige på den anden side af Kokspang, men løberuten er cykelstien fra Hjerting mod Guldager.

Vi gentager sidste års store succes og har medaljer til alle, som gennemfører.

I tilmelder jer til stævnet ved at klikke her. Vi skal helst op på 80 og den øvre grænse er 150.

I melder jeg som officials til stævnet ved at klikke her. Vi skal bruge op mod 30 officials.

Vi glæder os til at se jer
Kurt


Formand for multiatleterne