Krydstræning cykel-løb
Tidspunkt
28.04.2022 kl. 17.45 - 28.04.2022 kl. 19.30
Sted
Østerskov
Mødested
Dokken Gl. Vardevej kl. 17.00
Beskrivelse

Vi har i denne træning fokus på skiftet mellem cykel og løb. Træningen foregår ved Østerskoven mellem Esbjerg og Andrup. Medbring dine løbesko og eventuelt andet udstyr, som du bruger under løb til triatlon eller til duatlon. Vi fragter dit udstyr fra Gl. Vardevej til Østerskoven. Træningen er åben for alle, så tag gerne en ven eller to med til træning. Det bliver en sjov og knald hård træning, men alle kan være med i deres eget tempo

Vi mødes kl. 17.00 ved Dokken på Gl. Vardevej og cykler samlet til Østerskoven nærmere bestemt et par hundrede meter ned ad Søndre Tovrupvej fra Storegade. Vi træner krydstræningen i en time og samler efterfølgende op på træningen.  Vi starter med løb, så cykling etc.

Løberuten er en ud-hjem rute i skoven. Ruten er maksimalt en kilometer ud og en kilometer hjem, men der er markeringer undervejs, hvor du kan vende. Vi skal nå nogle skift i løbet af timen.

Cykelruten er en rundstrækning højre rundt om skoven. Rundstrækningen følger Søndre Tovrupvej, Storegade, Krogsgårdsvej, Grønnegårdsvej og Søndre Tovrupvej. Det er altid første vej på højre hånd. Rundstrækningen er cirka 5 kilometer. Cyklingen stopper, når sidste mand løber ud på sidste løbetur.

Vi ses derude,
Kurt 

 

multiatleterne Esbjerg